Aanbevelingen van enkele van mijn opdrachtgevers

Elke IJpelaar, Accountmanager Healthcare area Zeeland en Brabant bij Maandag
"Ik heb Marcel mogen leren kennen als een zeer vakbekwame man met de juiste motivaties. Buiten zijn prettige persoonlijkheid om heeft hij veel kennis en ervaring en weet dit als manager binnen een organisatie technisch goed te gebruiken. Marcel kun je omschrijven als een people manager die staat voor zijn vak en zijn team. Kernkwaliteiten die voor Marcel staan: punctualiteit, persoonlijkheid, kennis, ervaring en analytisch vermogen. Ik wil Marcel dan ook bedanken voor het visitekaartje dat hij heeft afgegeven voor bureau Maandag."

25 oktober 2011


Mevrouw Stam - van Heesbeen, manager Thebe park Stanislaus:
" In de periode van 1 maart tot 1 november 2011 is Marcel Geevers werkzaam geweest als tijdelijk teammanager zorg in Thebe, park Stanislaus.
Gedurende deze periode is in het woonzorgcentrum een renovatie uitgevoerd en als gevolg daarvan een reorganisatie. Het is een hectische omgeving geweest waarin hij zijn werk heeft moeten doen. Naast de verantwoordelijkheid voor enkele zorgteams was Marcel medeverantwoordelijk voor de opzet en inrichting van nieuwe teams, de plaatsing van medewerkers een de koppeling van de juiste formatie per team aan de zzp's en de extramurale inkomsten.

Naast dit project heeft hij een verbeter- en herinrichtingsproject geleid met betrekking tot de inrichting van een rooster- en planbureau.

Wij hebben Marcel leren kennen als een ervaren, deskundige manager. Hij communiceert open en gemakkelijk met collega's, medewerkers en zijn leidinggevende. Vanuit zijn getoetste visie is hij standvastig, daadkrachtig en creatief in het ontwerp en de uitvoering van de projecten die hij leidde. Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van zijn meer dan gemiddelde computervaardigheid.

31 oktober 2011