Marcel Geevers, inspirerend en innovatief

" Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik veel werkervaring opgedaan binnen diverse onderdelen van de gehandicaptenzorg en ben ik, na leiding te hebben gegeven aan diverse projecten, doorgegroeid als manager.

Sinds 2011 ben ik als interim manager ingezet voor diverse projecten. Deze projecten zijn voornamelijk gericht op scheiden wonen en zorg, verhuizing van locaties en vormen van zelfsturende/resultaat verantwoordelijke teams.

Mijn feeling met de werkvloer en de dagelijkse praktijk ben ik nooit kwijt geraakt en dit heeft van mij een realistische en praktische manager gemaakt. Deze praktische kant koppel ik graag aan het vormgeven, uitwerken en uitdragen van de visie en beleid van een organisatie. Door mijn creativiteit en  'out of the box-denken' ben ik vaak in staat met vernieuwende en eenvoudige oplossingen te komen in soms complexe situaties. Als 'mensenmens' heb ik een diepe en oprechte interesse in de mensen waar ik mee samenwerk en ben ik een stimulans in hun (persoonlijke) ontwikkeling en groei. Ik ben in staat om medewerkers, management en directie te stimuleren en te motiveren waardoor er goede verbinding gelegd kan worden tussen visie, beleid en waarden waarvoor de organisatie en medewerkers staan."